Hírek


X-PUR felületkezelés az új rekordokért

Ebben az évben mutattuk be új fejlesztésünket, az X-PUR felületkezelést. Az X-PUR segítségével az új összetételű sportpadlóink meglepetésként érték a sport világát, hiszen a piacon egyedülálló értékeket értünk el az erőleépüléssel, amit az EXTREME, MEGA, SUPREME és ELITE padlóink esetében biztosítani tudunk.

Fejlesztésünket hosszas munka előzte meg, melynek során célunk mindenképpen az volt, hogy olyan sportpadlót alkossunk, amely a sportolni vágyók sérüléseit egyedülálló módon előzi meg.

A létrehozott padlóburkolataink különösen ajánlottak olyan felületekre, ahol versenysportokat folytatnak, hiszen a fokozott terhelésnek is kitűnően ellenállnak. Amellett, hogy sportpadlóink rendkívül esztétikus megjelenést biztosítanak minden szintű sportesemény számára, a könnyű tisztántarthatóság is előnyként szerepel, mely nem bizonyul elhanyagolható tulajdonságnak az intézmények üzemeltetői részéről.

Extra újdonságként pedig ki szeretnénk emelni, hogy az EXTREME, MEGA, SUPREME és ELITE termékünk már egységesen mind a 13 db UNI színnel és 4 féle famintázatú dessennel elérhető. Nem kérdés, hogy tökéletes választás minden beltéri sportág részére.

Sport padlóink X-PUR felületkezeléssel:
graboplast.com/termekkategoria/sportcsarnokok/mega/
https://www.graboplast.com/hu/44-Extreme.html
https://www.graboplast.com/hu/43-Supreme.html
https://www.graboplast.com/hu/41-Elite.html

Heterogén padlóink X-PUR felületkezeléssel:
https://www.graboplast.com/hu/204-Acoustic-43.html