Hírek


Grabo Fortis homogén padlónk új, izgalmas színekkel bővül

Decemberben szeretnék olyan híreket megosztani, amelyek előre vetítik milyen fejlesztésekkel, újításokat készülünk bemutatni 2021. első hónapjaiban.

A Grabo FORTIS termékcsaládunk letisztult, az enteriőrökbe könnyeden illeszthető dizájnokkal büszkélkedik és összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik. Ezáltal kifejezetten nagy forgalmú, közösségi helyek burkolására is használható.

Kiváló tulajdonságai révén a legkedveltebb homogén padlóburkolat, amely a kínálatunkban szerepel.

2020. utolsó hónapjaiban folyamatos fejlesztési munkába fogtunk a termékcsalád kapcsán. Célunk egy olyan kollekció létrehozása volt, mely eleven és élén desszenekkel frissíti fel termékeink dizánjait, így további ötleteket adva partnereinknek az izgalmas enteriőrök létrehozásában.

Örömmel mutatjuk be a Fortis termékcsalád új desseneit, amelyek 2021. első negyedévétől válnak elérhetővé.

A vidám mintákat kiemelten ajánljuk iskolák, óvodák és egészségügyi intézmények gyermek részlegei számára, hiszen alkalmazásukkal jó hangulatú és derűs környezetet tudunk teremteni.

A változatos, derűs dessenekről egy kiváló karácsonyi recept jut eszünkbe, melyet szeretnénk megosztani. Ha van kedvük, osztozzanak velünk a jó hangulatban és készítsék el ezt az ünnepi finomságot.

Csokoládés fenyők tölcsérből
Elkészítési idő: 20 perc
Kalória 203 kcal/darab

Hozzávalók 6 darabhoz:
15 dkg fehér csokoládé
6 darab hosszúkás, kúp alakú édes tölcsér
tökmag, durvára aprított olajos magvak, aprított aszalványok, kókuszreszelék, dekorcukor

1. A fehér csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, bevonjuk vele a tölcsért (a legegyszerűbb ecsettel felvinni a tölcsérre a csokoládét).

2. A szükség szerint feldarabolt magvakkal és aszalványokkal, kókuszreszelékkel, cukorkákkal díszítjük, majd hagyjuk megdermedni.